Våra samarbetspartners är valda med omsorg och är kända för sin höga kvalité i sin bransch, de levererar tillsammans med sitt team en fantastisk middagsupplevelse i ditt eget hem.

Vi presenterar stolt våra samarbetspartners:

Mamma Augustas Kök / Hotell Baltic AB

Mamma Augustas Kök är en klassisk restaurang i Sundsvall. Här fokuserar vi på härlig och ärlig mat lagad från grunden med värme och passion. Den gamla charmen i byggnaden har behållits efter renoveringen men vi har blandat upp den med moderna inslag för att få en härlig atmosfär.

www.baltichotell.com

#mammaaugustaskök #galaoperadinner #konsertbutiken

Melanders Fisk Östermalmshallen

Ända sedan den första Melanders-butiken öppnade 1961 i Östermalms Saluhall har vår främsta drivkraft varit att erbjuda de absolut finaste råvaror naturen kan uppbringa. Melanders är till exempel sedan många år tillbaka garanterade ”sista halningen” vilket innebär att vi får den fångst som har tagits upp sist och därmed är den allra färskaste.

www.melanders.se

#melandersfisk #konsertbutiken #fiskskaldjurextravaganza

Melanders Östermalmshallen Fisk

Ångbåtsbryggan

Ända sedan den första MelanÅngbåtsbryggas filosofi bygger på höga ambitioner i både kök och bar kombinerat med förstklassig men avspänd service. Hit är du välkommen oavsett om du vill sippa på en cocktail i kvällssolen, frossa i skaldjur och champagne eller avnjuta en trerätters i matsalen.

www.angbatsbryggan.com

#ångbåtsbryggan #konsertbutiken #ettljusihorisonten

Pontus Frithiof

Vi är ett entreprenörsdrivet företag inom restaurangbranschen. När du är gäst hos mig ska du känna dig sedd och uppmärksammad. Vi vill överträffa dina förväntningar oavsett om du bara slinker in på ett glas eller äter en lång middag.

www.pontusfrithiof.com

#bypontusfrithiof #konsertbutiken #pontusinperson #tillsammansövermolnen

Pontus Frithiof
Furusunds Värdshus

Furusunds Värdshus

I Stockholms norra skärgård finner du Furusund Värdshus med tillhörande konferensanläggning, gästhamn samt hamnkrog. Här, precis vid sundet och farleden, kan du njuta av hänförande utsikt, personlig service och fantastisk mat & dryck. I samma byggnad som restaurangen hittar du vårt hotell nyrenoverade, designade rum där du kan sova gott med havet som närmsta granne.

www.furusundvardshus.se

#enshowomkärlek #furusundvärdshus #konsertbutiken

Ulla Winbladh

På Ulla Winbladh kan du avnjuta äkta svenskt mathantverk i historisk miljö. Här serverar vi husmanskost som den alltid borde vara, det vill säga: en rent sinnesutvidgande upplevelse.
Wärdshuset Ulla Winbladh, vars namn hämtat sin inspiration från nationalskalden Bellmans musa, är välkänt för sin högklassiga svenska mattradition. Wärdshuset anno 1897 är något så ovanligt som en folklig konceptrestaurang. Hit är alla välkomna – resenärer, barnfamiljer, kungligheter och Djurgårdsflanörer, till och med hundar och hovstallets hästar släcker törsten på vår uteservering. På Ulla Winbladh behandlar vi folk som kungar och kungar som folk.

www.ullawinbladh.se

#ullawindbladh #enoförglömligjuletid #konsertbutiken

Ulla Winbladh