The wonderful charisma and passionate happiness of the artists means you get the best musical experience, we promise you an amazing entertainment.

We are proud to present some of our world-class artists:

Selma Sköld

Selma Sköld är en 13-årig ung lovande cellist. Hon började spela cello vid 5 års ålder och går på musikskolan Lilla Akademien. Selma har spelat på flera konsertscener i Stockholm, medverkat i TV, och deltagit i kurser och festivaler i Sverige, Finland, Italien och Lettland. Hon debuterade som orkestersolist vid 12-års ålder och vann 2. pris i Stockholm International Music Competition 2016.

Selma Sköld

Ernesto TresPalacios

Ernesto är en kubansk-amerikansk baryton född i Miami som har uppträtt inom opera, recital och musikteater över hela Europa och USA. Sin musikerutbildning fick han först vid Florida State University och University of Miami och har därefter även studerat vid Rivoltella del Garda Academy
of Music och i Milano. Ernesto har gjort en mängd stora operaroller över hela världen. Bland dem Apollo i Händels Semele, Nardo i Mozarts La Finta Giardiniera och titelrollen i Monteverdis Orfeo. I 2017 sjöng han titelrollen i Mozarts Don Giovanni.

Albina Isufi

Sopranen Albina Isufi utexaminerades från masterprogrammet vid Operahögskolan i Stockholm i 2015. Hon har flera gånger sjungit på Confidencen i Stockholm, bland annat som Eurydike i Orfeus & Eurydike, Contessa i Figaros Bröllop och Fiordiligi i Cosí fan tutte. Hon hade sin debut vid Folkoperan I Stockholm i 2017/18 säsongen som Lìu i Puccinis Turandot. Albina gör även regelmässiga uppträden i både Sverige och Kosovo.

Albina Isufi

Nils Axelsson

Nils medverkade senast i musikalen En värsting till syster på Chinateatern i Stockholm. Innan dess sågs han i huvudrollen som Mowgli i Djungelboken the musical, som han vann pris för ”Best actor in a musical” i BroadwayWorld Sweden Awards 2019. Han är även vinnare av Florian Voss’ ”Broadway Dreams Scholarship 2019”.

 

Tove Vahlne

Tove är utbildad musikalartist och började sin professionella karriär på Gotlands länsteater i Visby
där hon spelade i sex stycken olika produktioner under sitt första år som anställd. Hon har spelat teater i både komedier, draman och barnteater och även sjungit i musikaler och musikteaterföreställningar.

 

Tove Vahlne

Anders Blom

Anders Blom är klassiskt skolad både som sångare och cellist. Han har medverkat i ett 80-tal operaproduktioner, främst på Kungliga Operan i Stockholm. Där har han framträtt i en rad soloroller i produktioner som Salome, Trollflöjten, La Bohème, Parsifal, Rosenkavaljeren, Glada Änkan m. fl. Han har också framträtt som konferencier och entertainer och med cellons hjälp leder han en stråkensemble. Blom är också songwriter och arrangör.

Celeste Cappelen

Celeste är utbildad dansare från Bårdar Akademiet i Oslo och har de senaste 14 åren jobbat inom show, musikal och teater i Sverige. Hon har medverkat i ett antal musikaler, bland annat spelade hon Tess i Flashdance the Musical på Chateau Neuf i Oslo och Rebecca i Robin Hood the Musical på Sverigeturné. Hon har även jobbat med kända nöjeskoncept som Wallmans/2Entertain, Pepson Produktion, Bredhammar Musikproduktion och Dröse & Nordberg.

Celeste Cappelen

Emil Molin

Emil är uppväxt i Nacka, öster om Stockholm och har utbildat sig på Musikalakademien i Umeå. Sedan examen 2012 har han jobbat som artist i ett stort antal produktioner. Han har gjort shower över hela landet, från Pite Havsbad i norr till Nöjesteatern i söder och även ute till sjöss på M/S Cinderella. Han kunde ses senast i musikalturnén Babblarna – andra musikalen under åren 2019-2020. Ni kan även känna igen Emil från Pippiteatern på Gotland där han spelat Kling under många somrar. När han inte spelar i musikaler eller shower är han även en flitigt anlitad gitarrist.

Louise Persson

Louise Persson är en 27 åring född och uppvuxen i Stockholm. Utbildad på Kulturamas Musikalartistutbildning i Stockholm 2016-2018.Spelar även gitarr och skriver musik själv. Har de senaste två åren arbetat som showartist utomlands. Även arbetat som showartist här hemma i Sverige på bland annat Monell events Julshow, Draculas dinnershow. Gigatpå Bland annat Berwaldhallen samt den svenska frimurare orden.

Adam Jönsson

Adam Jönsson

Adam är en singer/songwriter med rötter i akustisk pop. Han har skrivit låtar åt artister både i Sverige och på den asiatiska marknaden. Senast aktuell med ”Alla mina sorger – Linda Bengtzing” i 2020 års Melodifestival och på debutalbumet ”1st Desire [Greed]” med den koreanska artisten Kim Woo Seok.

 

 

Anna Petry

Anna Petry föddes i Kotka i Finland. Hon började spela violin i sexårsåldern och tog diplom på Lahti Konservatorio. Därefter fortsatte hon studera på Musikinstitutet Edsberg för Ulf Wallin. Anna började spela professionellt i Sinfonia Lahti och från och med 2000 arbetar hon som första violinist i Kungliga Hovkapellet. På sidan av jobbet spelar hon ofta konserter i olika kammarmusik-ensembler.

Anna Petry
Jörgen Appelgren

Jörgen Appelgren

Jörgen Appelgren är kompositör, sångare, skådis och ”allt det där, ni vet”. Efter att ha spelat keyboards och sjungit i sjutakt i ett symfonirockband verkade som producent i Soundtradestudion. Sedan ledde spåret till improvisationsteater, musikalimpro och kursledande på Stockholms Improvisationsteater. Utanför Sverige har Jörgen uppträtt med och även varit konferencier för improkomedigruppen Grown-up’s Playground, i en show på New York Comedy Club varje fredag.

Annie Dahlin

Annie Dahlin, 21 år, har dansat sedan barnsben i Stockholm där hon även är född och uppväxt. Genom åren på Lasse Külers Dansskola och BASE23 Stockholm Dance Academy har hon lärt sig diverse olika dansstilar. Hon ville därefter utveckla danskunskaperna och gick därför ett självständigt program på Steps on Broadway i New York. Under åren har hon jobbat med produktioner i tv och på diverse scener och teatrar i Stockholm, och nu frilansar. Sedan 2015 har hon arbetat som danspedagog, där hon undervisar i jazz och jazzfunk. Hon brinner för att se utveckling och strävan efter att alltid vilja bli bättre.

Annie Dahlin

Agnes Berg

Agnes Berg är 22 år, född och uppvuxen i Stockholm. Som liten har hon alltid levt för musiken och att stå på scen har alltid varit det bästa hon vet. Hon började redan som åtta åring på Lasse Külers dansskola i Stockholm där hon dansade, sjöng och spelade teater. Där studerade hon i ca sju år och fick tack vare det medverka i diverse shower och olika tv produktioner. I samband med detta gick hon även på Kulturama grundskola med inriktning musikal. Kulturamas olika inriktningar var bland annat teater, sång och dans och alla dessa inriktningar tog hon del av. I dagsläget jobbar hon med att skriva musik och hennes högsta dröm är att i framtiden kunna försörja sig på den.

Lovisa Bengtsson

Lovisa Bengtsson är 21år gammal. Född och uppvuxen i Stockholm. Hela hennes liv har kretsat kring musiken & att stå på scen. Hon började dansa redan som 4a åring. Först gick hon på Lasse Külers dansskola & sedan på BASE23 Stockholm Dance Academy. Hon studerade dans, sång & teater i ca 15år & fick tack vare det medverka i diverse shower & tv produktioner. I dag frilansar hon som professionell dansare men har även ett stort intresse av sång & skådespeleri.

Lovisa Bengtsson

Bengt Einarsson

Född 1964 i Stockholm. Utbildad vid teaterhögskolan i Malmö 1989-92. Anställd på Junibacken 2002- 2012. Verksam vid Comedy Art Theatre sedan 2012 som skådespelare och platschef. Fantastisk skådaspelare med bred erfarenhet och sångkunskaper som berör publiken i hela sverige. Uppträdd på stora scener runtom i landet.

 

 

Jamie Marie Hatcher

Jamie Hatcher är född och uppvuxen i Mississippi, USA. Hon studerade Vocal Performance med operainriktning vid William Carey University, Winter’s School of Music.Några år efter avslutad utbildning tog sig Jamie över Atlanten till Linköping där hon fick en roll I Östgötateaterns uppsättning av Sound of Music. Under åren på universitet uppträdde Jamie i stora roller i Bewitched- a Rodgers and Hart review, Ring of Fire. Hon har också vunnit flera amerikanska sångtävlingar i kategorierna klassiskt och musikal.

 
Jamie Marie Hatcher
Carl Ekengren

Carl Ekengren

Carl är en sångare/musikalartist som utbildats på Balettakademien i Stockholm. Han väljer sina lärare noggrant och har blivit coachad av Seth Riggs: den legendariska sångpedagogen med tidigare elever såsom Barbara Streisand, Stevie Wonder och Luther Vandross. Carl sågs senast i rollen som Gabriel i Balettakademiens uppsättning av den nyskrivna musikalen Närmare Kanten. Carl är även sångare i gospelgruppen AWV Gospel Crew och kommer under 2021 och början av 2022 att utbildas ytterligare i London, New York och Rom av tidigare musikalartister från Broadway och West End.

James Studdert

James är en sångare och skådespelare som bygger på en mängd erfarenhet från olika områden inom underhållningsbranschen. Han har arbetat som sångare i blues-, rock- och jazzband i hemlandet Australien såväl som i Sverige. Han har också tyckt om att vara involverad i musikteater, medverkat i produktioner som Brigadoon och att resa runt i landet som en del av Australiens största Theatre in Education-bolag. Som skådespelare har han uppträtt i långfilmer, reklamfilmer och företagsvideor internationellt, i både dramatiska och komiska roller. Nyligen spelade han en evangelist i den amerikansk/svenska thrillern, Do Not Open. Med klassiska underhållare som Dean Martin och Frank Sinatra som inspiration, kommer han säkerligen att tillföra en känsla av roligt till tidlösa låtar.

James Studdert Konsertbutiken
Lina Jonnerhag

Lina Jonnerhag

Lina Jonnerhag är en mångsidig dansare, koreograf och danslärare verksam i Stockholm och New York. Utbildad på Balettakademien i Stockholm och på Broadway Dance Center, NYC. Lina har som dansare jobbat professionellt under många år i diverse produktioner, med artister, i musikvideos och i en mängd olika event och shower i Sverige och USA. Lina har dansat i TV-produktioner MTV Trl, på Telemundo Upfront, NBC, och i Idol. Lina jobbar som koreograf i olika sammanhang där hennes styrka är inom jazz/contemporary samt hiphop/kommersiell dans. Lina har koreograferat krogshowen ”Bra Vibrationer” med Brolle i Kristianstad, Promotion videon för biljettsläppet till Beyonces konsert på Friends arena samt olika event i New York, tex ”Mardi Gras Masquerade Ball” på Hotel Chantelle. 

Sophia-Ismini Patras

Sophia-Ismini Patras är en 25 årig musikalartist från Stockholm. Hon har tidigare utbildat sig på Kulturamas Musikalartistutbildning samt Kulturamas Högre Musikalartistutbildning. Senast var hon aktuell i rollen som ”Lucy” i musikalen ”En Spricka I Spegeln” som spelades under våren 2021 på Länsteatern På Gotland. Sophia-Ismini jobbar även som showartist och älskar att underhålla, vilket hon nu kommer fortsätta med för Konsertbutiken.