Våra mål är högt satta och med innovation, kreativitet, strategi och glädje planeras allt i minsta detalj, allt för att ge den bästa upplevelsen till både kunder, artister, samarbetspartners och produktionsteamet.

Vi presenterar stolt vår ledningsgrupp:

Kim Steen

Försäljningschef / Partner

Kim är 32 år och uppvuxen i Trollhättan men bor sedan två år i skogarna utanför Norrtälje. Han har i hela sitt liv arbetat med försäljning och under senaste åren i ledande befattningar med stor erfarenhet av att driva försäljningsorganisationer. Kim ska driva och utveckla försäljningen av Konsertbutiken och få dess unika erbjudande att nå en större publik. När han inte jobbar arbetar han gärna på sitt hus och spenderar tid med familjen.

Marcela Leal Pedraza

Marknads- & Kontorschef – Praktik

Marcela är en colombiansk kvinna som har bott i Sverige i två år med sin man och deras barn. Hon studerade kommunikation och reklam i Colombia och har en magisterexamen här i Sverige. Hon har erfarenhet av att hantera olika internationella kunder inom områden som sociala medier och försäljning av lyxvaror. Marcela kommer att utveckla marknadsföringsstrategin för att ta Konsertbutikens innovativa idéer till nästa nivå. Hon gillar att gå långa promenader med sin familj och hon älskar svensk fika tid!

Andrea de Giorgio

Dr Andrea de Giorgio

IT-Chef

Andrea de Giorgio är elektronikingenjör, forskare inom kunskapsteknik för industriell produktion och webbutvecklare. Han är expert på artificial intelligence och deep learning algoritmer. Andrea har hjälpt till att grunda Konsertbutiken Sverige AB och i dag behåller han webbplatsen och IT-infrastrukturen bakom företaget.

Här kan det vara du!

Digital Marketing Manager  

Vi alltid söker nya medarbetare, är du den vi söker? 
kontakta oss via info@konsertbutiken.se och vi får se vart vi hamnar! Välkommen med din ansökan. 

Susanne Wernersson

Susanne Wernersson

Styrelseledamot

Susanne Wernersson, hotelldirektör med lång och bred erfarenhet som ledare för hotell, konferens, restaurang, marknad/försäljning, inköp, investeringar, budget, ekonomi från olika verksamheter. Susanne är en engagerad styrelseledamot och senior advisor i Konsertbutiken Sverige AB.

Florian Voss

VD / Ägare / Creative Director

Tenoren och sångcoachen Florian Voss har utbildat sig i Tyskland och har därefter arbetat på flera olika konsert- och operahus i hela världen. Han har sjungit på Kungliga Operan i Stockholm och varit på internationell turné med den australiensiska gruppen The Ten Tenors och Sony Music. Florian driver sitt eget konsult- och musikutbildningsföretag Florian Voss Voice, Body & Soul® och i året 2020 grundade han Konsertbutiken Sverige AB.

Florian Voss