Våra mål är högt satta och med innovation, kreativitet, strategi och glädje planeras allt i minsta detalj, allt för att ge den bästa upplevelsen till både kunder, artister, samarbetspartners och produktionsteamet.

Vi presenterar stolt vår ledningsgrupp:

Alban Penilla

Praktik – Försäljning

Alban Penilla är 19 år gammalt. Han bor i Evette-Salbert, en lite by öster om Frankrike. Han pluggar på ESTA (School of Business and Technology) och i slutet av hans studier kommer han få en diplom som Business Engineer. Just nu genomför Penilla hans Marketing- och Försäljnings Praktik hos oss under ett helt år och vi är glada att han har valt Konsertbutiken Sverige AB som hans praktikställe. Välkommen Penilla!

Här kan det vara du!

Marknads- & Kontorschef

Vi alltid söker nya medarbetare, är du den vi söker? 
kontakta oss via info@konsertbutiken.se och vi får se vart vi hamnar! Välkommen med din ansökan. 

Andrea de Giorgio

Dr Andrea de Giorgio

IT-Chef – Delägare

Andrea de Giorgio är elektronikingenjör, forskare inom kunskapsteknik för industriell produktion och webbutvecklare. Han är expert på artificial intelligence och deep learning algoritmer. Andrea har hjälpt till att grunda Konsertbutiken Sverige AB och i dag behåller han webbplatsen och IT-infrastrukturen bakom företaget.

Florian Voss

VD / Creative Director – Ägare

Tenoren och sångcoachen Florian Voss har utbildat sig i Tyskland och har därefter arbetat på flera olika konsert- och operahus i hela världen. Han har sjungit på Kungliga Operan i Stockholm och varit på internationell turné med den australiensiska gruppen The Ten Tenors och Sony Music. Florian driver sitt eget konsult- och musikutbildningsföretag Florian Voss Voice, Body & Soul® och i året 2020 grundade han Konsertbutiken Sverige AB.

Florian Voss
Susanne Wernersson

Susanne Wernersson

Delägare

Susanne Wernersson, hotelldirektör med lång och bred erfarenhet som ledare för hotell, konferens, restaurang, marknad/försäljning, inköp, investeringar, budget, ekonomi från olika verksamheter. Susanne är senior advisor i Konsertbutiken Sverige AB.

Här kan det vara du!

Digital Marketing Manager  

Vi alltid söker nya medarbetare, är du den vi söker? 
kontakta oss via info@konsertbutiken.se och vi får se vart vi hamnar! Välkommen med din ansökan.