Våra mål är högt satta och med innovation, kreativitet, strategi och glädje planeras allt i minsta detalj, allt för att ge den bästa upplevelsen till både kunder, artister, samarbetspartners och produktionsteamet.

Vi presenterar stolt vår ledningsgrupp:

Susanne Wernersson

Susanne Wernersson

Styrelseledamot

Susanne Wernersson, hotelldirektör med lång och bred erfarenhet som ledare för hotell, konferens, restaurang, marknad/försäljning, inköp, investeringar, budget, ekonomi från olika verksamheter. Susanne är en engagerad styrelseledamot och senior advisor i Konsertbutiken Sverige AB.

Florian Voss

VD / Ägare / Creative Director

Tenoren och sångcoachen Florian Voss har utbildat sig i Tyskland och har därefter arbetat på flera olika konsert- och operahus i hela världen. Han har sjungit på Kungliga Operan i Stockholm och varit på internationell turné med den australiensiska gruppen The Ten Tenors och Sony Music. Florian driver sitt eget konsult- och musikutbildningsföretag Florian Voss Voice, Body & Soul® och i året 2020 grundade han Konsertbutiken Sverige AB.

Florian Voss
Julia Wiklund

Julia Viklund

Digital Marketing Manager

Julia Viklund har studerat foto, reklam och grafisk design i USA. Därefter studerade hon på Fotolinjen och Högre Fotografiska Utbildning på Kulturama. Julia startade sitt egna företag 2014 och har sedan dess arbetat som fotograf och med digital marknadsföring.

Dr Andrea de Giorgio

IT-Chef

Andrea de Giorgio är elektronikingenjör, forskare inom kunskapsteknik för industriell produktion och webbutvecklare. Han är expert på artificial intelligence och deep learning algoritmer. Andrea har hjälpt till att grunda Konsertbutiken Sverige AB och i dag behåller han webbplatsen och IT-infrastrukturen bakom företaget.

Andrea de Giorgio